Fritid & Samfund

Nyheder

Kursus om fleksible tiltag hos aftenskoler

1. december 2023

Tag på kursus om fleksible tilrettelæggelsesformer og debatskabende aktiviteter – to muligheder for at skabe udvikling hos aftenskoler.

Kursus: Godkendelse af folkeoplysende foreninger

28. november 2023

Bliv klogere på, hvad der skal til, for at en kommune kan godkende en forening som 'folkeoplysende' og dermed bl.a. give den ret til tilskud og lokaler. Kurset afholdes ved Odense, i Roskilde og i Aarhus.

Webinar: Sætter folkeoplysningsloven grænser for aftenskoler med vokseværk?

24. november 2023

Bliv klogere på, hvad loven siger om kommunalt tilskud til store aftenskoler, der har aktiviteter i en række kommuner, måske i en hel landsdel. For hvor er aftenskolen 'hjemmehørende'? Og opererer kommunerne på kanten af loven, når de giver tilskud? Fritid & Samfund holder webinar 9. januar 2024.

Vov at indgå nye partnerskaber

13. oktober 2023

Foreninger og organisationer skal vove at arbejde sammen med nogen, der ikke ligner dem selv, for at få bedre resultater. Handlemod og partnerskaber var temaet på årets Folkeoplysningens Dag.

Nye kurser om folkeoplysningsloven

13. juli 2023

Hvordan kan et folkeoplysningsudvalg skabe udvikling og få politisk indflydelse på fritidspolitikken? Få inspiration på Fritid & Samfunds kurser, der foregår 25. januar i Herning og 31. januar i Hillerød. Der er stadig ledige pladser!

Årsmøde 2023 - se referat

3. juli 2023

Fritid&Samfunds årsmøde blev holdt den 22. maj 2023 på "Cytellet" ved Odense Cykelbane, Odense V. Se referatet.

Medlem af Dansk Folkeoplysnings Samråd